ARANJAMENTE PERGOLE

Spre deosebire de alte elemente sau constructii de exterior, destinate exclusiv amenajarii curtilor si gradinilor, pergolele pot fi folosite si in amenajarea teraselor sau balcoanelor, cu conditia sa fie adaptate dimensiunilor acestora. Mai trebuie spus si ca acestea pot fi realizate atat din lemn, cat si din fier, cele din urma avand un aspect mai delicat care le face mai potrivite pentru amenajarea balcoanelor mici.

Pergola poate fi elementul principal intr-o amenajare, aceasta putand fi pusa in valoare in functie de amplasarea ei. De asemenea poate sublinia accesul in gradina sau intr-o zona mai izolata a acesteia.

Intr-o curte insorita, pergola poate oferii acea zona umbrita pe care dumneavoastra o doriti. Amplasarea unei pergole de dimensiuni mai mari in spatiul  de luat masa in aer liber, poate fi un bun inlocuitor al foisorului.

Pentru spatiile destinate teraselor sau balcoaelor, se pot folosesii pergole de dimensiuni mai mici, cu conditia ca aceste spatii sa fie deschise.

Firma noastra va ofera serviciile de montare si plantare a pergolelor, avand o multitudine de specii de plante cataratoare, care pot oferii gradinilor dumneavoastra spatiul linistit pe care il doriti.

Pergola Pergola Pergola